+31 (0)6 13 61 48 22 info@malukuxperience.nl
MX Foundation

MX Foundation

MalukuXperience vindt het belangrijk de traditie, geschiedenis en de kunst en cultuur van de Molukken onder uw aandacht te brengen. Initiatieven op het gebied van sport, cultuur, armoedebestrijding, onderwijs, jeugd en dergelijke, juichen wij daarom zeer toe.

Naast het zelf organiseren van projecten en evenementen, willen wij ook graag anderen helpen om op dit gebied iets te organiseren. In het algemeen willen wij goede initiatieven ondersteunen die voornamelijk in de Molukken plaatsvinden of in Nederland plaatsvinden en een duidelijke affiniteit met de Molukken hebben. Een enkele keer kunnen wij projecten in Nederland ondersteunen maar het moet dan beslist iets zijn waar we een goed gevoel van krijgen en waarin we een duidelijke rol kunnen spelen. Maar ons voorname doel zijn de initiatieven op de Molukken zelf.

Als stimulans voor deze initiatieven is de MX Foundation in leven geroepen. Iedereen die iets wil organiseren op het gebied van de hierboven genoemde punten en kan voldoen aan onze voorwaarden, kan een verzoek tot reële ondersteuning indienen.

Dit alles in het kader van de ontwikkeling van de Molukken.

Project Details

  • Category:
    Foundation
  • Demo:
  • Date:
    juni 30, 2015
  • Tags:
    Foundation