+31 (0)6 13 61 48 22 info@malukuxperience.nl
MX Media

MX Media

MX-media is hèt concept met een oog voor detail. Het gaat hier om het overbrengen van een boodschap. Een boodschap overbrengen kan op verschillende manieren en dat is nu net waar wij ons op concentreren. Of het nu een tijdschrift is, een advertentie, T-shirts, een website of een banner, bij ons bent u op de juiste plek! MX-media levert namelijk maatwerk. Passend bij uw bedrijf of activiteit kiezen wij samen met u een strategie die naadloos aansluit op uw wensen.

In contact treden met MX-media betekent ‘verbinden’. Dit begint bij begrip. Waar heeft u behoefte aan? Wat is uw doelstelling? Hoe wilt u gezien worden? Zomaar drie belangrijke punten die van uiterst belang zijn als het gaat om communicatiestrategie. Hier ligt nu juist onze expertise en die willen wij graag met u delen.
Wij concentreren ons onder andere op journalistieke en commerciële teksten, bedrijfsbladen, web content, social media, campagnes, reclame, bedrukking, fotografie, website, posters en flyers. Maar daarnaast gaan we geen enkele uitdaging uit de weg.

MX-media wil het beste uit mensen halen en dus hun idealen zodat ze met een verfrissend communicatieconcept de wereld kunnen veroveren. Met onze jarenlange ervaring binnen de mediabranche weten wij steeds opnieuw verrassende en originele invalshoeken te bedenken.

Wij hopen dat u in het kort heeft kunnen lezen wat wij mogelijkerwijs voor u kunnen betekenen. Bent u geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact met ons op.

Project Details

 • Category:
  Media
 • Skills:
  Art, Fotografie, Illustrator, Photoshop
 • Demo:
 • Date:
  mei 13, 2016
 • Tags:
  Advertenties, Drukwerk, Grafisch, Marinjo, Media, Muziek, Print, Reclame, Webshop, Website